Bona participació al V Torneig escolar d’escacs Ciutat de Cervera

18/09/2018

La cinquena edició del Torneig escolar d’escacs Ciutat de Cervera es va disputar dissabte 15 de setembre, a les instal·lacions del Casal Cívic, amb la participació de 30 jugadors.

 

El total de jugadors apuntats van ser 30 alumnes de Primària i Secundaria, que provenien en la seva majoria de les Terres de Lleida i Andorra. Els joves jugadors es varen enfrontar en una lluita que va durar més de tres hores, i van oferir un elevat nivell de joc que es va traduir en disputades partides fins a la darrera ronda.

Els guardonats a títol individual van ser Lluc Estruch Andreu (Club Escacs Lleida), campió absolut i primer sub-16, seguit del sub-10 Joan Barri Castell (Club Escacs Balaguer), mentre que Daniel Sastre Martin (Club Escacs Lleida) va ocupar el 3r lloc i guanyador de categoria sub-12. Marc Sánchez Sala (Club Andorra) va quedar primer en categoria sub-14; Guim Estruch Andreu (Club Escacs Lleida), campió sub-18; i en la categoria de més petits, la sub-8, va guanyar Oriol Roure Solà (CE Mollerussa).

La competició va ser presentada pel regidor de Cultura i Patrimoni, Jaume Rossich Batalla, que va donar la benvinguda als joves esportistes i els va agrair la seva participació. En acabar l’acte es varen lliurar els guardons als guanyadors cedits per la Paeria de Cervera.

Consell Comarcal Segarra