Camp de treball a Cervera amb 24 joves de tot l’Estat

02/07/2018

24 joves d'entre 15 i 17 anys procedents d'arreu de l’Estat espanyol, treballen a Cervera amb l'objectiu de rehabilitar i configurar un nou espai a la ciutat

 El paer en cap, Ramon Royes, ha donat la benvinguda als joves que participen, del 2 al 15 de juliol, al Camp de treball “Millora de l’entorn al parc del Bosquet”, organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat i la Paeria de Cervera, i gestionat per Quàlia de l’Associació Alba.

Royes ha agraït als joves la “seva participació al Camp de treball de Cervera, ja que amb els seus treballs afavoriran els infants de la ciutat i entitats socials com la Fundació Casa Dalmases”.

La recepció ha tingut lloc a la Sala de Plens de la Paeria de Cervera i acte seguit, els joves han pogut gaudir d’una visita turística al campanar de l’església de Santa Maria.

 

Camp de treball de Cervera

Entre els dies 2 i 15 de juliol, 24 joves d'entre 15 i 17 anys procedents d'arreu de l’Estat espanyol, treballen a Cervera amb l'objectiu de rehabilitar i configurar un nou espai a la ciutat i alhora interactuar amb els mateixos habitants. Per això realitzaran diverses tasques a l’espai del Bosquet i participaran en la millora d'unes instal·lacions a la Casa Dalmases. Al Bosquet participaran en la construcció de nou mobiliari urbà (jocs per a infants, bancs...) i d’un pipi can, en la senyalització de rutes saludables i de l’entrada al parc...

Els joves s’allotgen a l’edifici de la Universitat, on fa ús de les seves instal·lacions.

D’altra banda també realitzaran activitats complementàries i de temps lliure per tal de conèixer i gaudir d’aquesta experiència com seran la visita a l'Associació Alba (Tàrrega), al museu Marc Márquez, a Montfalcó Murallat, entre d’altres.

 

Paeria de Cervera