Carlos Prat guanya la segona cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs

06/03/2018

El jove pilot cerverí es va endur la victòria davant de 46 pilots d’arreu de Catalunya i altres indrets de l’Estat espanyol

El jove pilot cerverí Carlos Prat (Moto Club Segre), amb tan sols 11 anys, es va endur la victòria de la categoria MX65 en la cursa disputada al circuit de la Pobla de Mafumet  (Tarragonès) el diumenge 4 de març.

El circuit de la Pobla de Mafumet va acollir la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens.

La cursa fou una autèntica prova de foc per als joves pilots de motocròs. A causa de les pluges dels darrers dies, el terreny estava tou i a poc a poc les roderes van agafar forma fins a convertir-se en un obstacle que va provocar que molts pilots tastessin el gust de la terra. De fet, les caigudes van provocar una gran alternança de posicions en pràcticament totes les categories. El que per alguns fou una prova exigent, per d’altres va ser una autèntica master class de motocròs.

El més destacat de la categoria MX65 va ser el cerverí Carlos Prat, que es va imposar en la segona màniga de la jornada i va fer segon en la primera. El jove pilot cerverí es va endur la victòria davant de 46 pilots d’arreu de Catalunya i altres indrets de l’Estat espanyol.

Carlos Prat: “He fet tercer als entrenaments, i després a la primera màniga he rodat força estona en tercera posició, però finalment m’he pogut classificar segon. En la segona màniga les coses han anat molt millor i he pogut endur-me la victòria.”