Cavalls com a eina de formació i creixement personal

04/08/2017

A través del “Mètode 12 pilars”, el coach i formador David Jorba, treballa la creativitat emocional, el lideratge, les relacions personals o la gestió del canvi

Després d’una vida dedicada al món de les empreses i d’haver viscut llargues èpoques a l’estranger, David Jorba va decidir trencar amb tot i dedicar-se a allò que realment l’omplia: el món de la formació i el creixement personal. Amb els anys, va introduir un element diferencial en les seves sessions, els cavalls, uns animals hipersensibles que esdevenen una peça clau en la tasca formativa en empreses, equips esportius o particulars. 

La interacció entre els clients de Jorba i els cavalls, es du a terme a través del “Mètode 12 Pilars”, un programa dissenyat pel coach i formador on es treballa l’autoconeixement, la creativitat emocional, el lideratge, la gestió del canvi o les relacions personals. 

El Centre de Coaching i Formació David Jorba, es troba als voltants del nucli de Torà i compta amb recintes interiors per les parts formatives en empreses, i per a que famílies, clubs esportius, associacions o particulars puguin fer sessions d’immersió en les instal·lacions.  

Albert Morales