Cervera acull el XV Fòrum Auriga presidit per la consellera de cultura, Mariàngela Vilallonga

19/11/2019

En la seva intervenció, la consellera “va reconèixer la feina de difusió que fa la revista Auriga i va destacar la importància de donar suport als professionals i estudiosos del món clàssic”

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, va presidir l’obertura del XV Fòrum Auriga, que va tenir lloc a l’Auditori Municipal de Cervera el dissabte 16 i el diumenge 17 de novembre. En la seva intervenció, la consellera “va reconèixer la feina de difusió que fa la revista Auriga i va destacar la importància de donar suport als professionals i estudiosos del món clàssic”.

El Fòrum Auriga és una trobada d’especialistes i aficionats de l’estudi i divulgació del món clàssic que se celebra anualment a la ciutat Capital de la Cultura Catalana. La quinzena edició, que es va organitzar a Cervera, va aplegar 65 estudiosos i professionals del món clàssic. La trobada estava organitzada per la revista Auriga, la Paeria de Cervera, l’organització Capital de la Cultura Catalana, el Museu de Cervera i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

El programa del Fòrum Auriga 2019 va incloure comunicacions, taules rodones i visites al patrimoni cultural de la ciutat. Els assistents van poder visitar el Dipòsit del Patrimoni Cultural, la Casa Museu Agustí Duran i Sanpere, l’edifici de la Universitat i l’exposició “Artesans del Barroc” a l’antiga biblioteca de la Universitat.
Infolleida