Cervera clou les jornades de «Créixer en Família»

21/06/2018

Durant les sessions d’aquest curs s’han tractat temàtiques properes a l’adolescència i s’han plantejat preocupacions dels pares en relació als seus fills

Una vintena de pares i mares de la Segarra han participat des del 15 de maig al 20 de juny en les sessions de «Créixer en Família», un programa d’orientació educativa que ofereix la Generalitat on, a través de tallers i xerrades, els pares d’infants i adolescents es formen en l’àmbit de la criança. Durant les sis sessions d’aquest curs no només s’han tractat temàtiques properes a l’adolescència com la sexualitat, el bulling o l’autoestima, sinó que també ha esdevingut un punt de trobada entre els assistents per tractar els aspectes que més els preocupen en relació als seus fills.

Segons els estudis fets en les passades edicions, “Créixer en família” és un dels programes públics de més èxit dirigit a pares i mares. L’any passat el 93% dels assistents a les jornades van realitzar canvis en l’educació dels seus fills després de participar al programa, i fins a un 98% van afirmar finalitzar el cicle amb més recursos dels que disposaven abans de començar-lo. Unes xifres que enguany repeteixen aquest caire positiu.

Créixer en Família és un servei que s’ofereix arreu de Catalunya i que es divideix en diferents formats en funció. de l’edat dels fills. Entre els demandats d’aquestes jornades hi figuren AMPES, Ajuntaments, Serveis Socials i Consells Comarcals.

Albert Morales