Cervera finalitza les obres del centre històric

11/08/2017

Els treballs es van iniciar l’abril del 2016 i han comptat amb un pressupost de 2,2 milions d’euros

El mercat setmanal de Cervera ha tornat a celebrar-se al seu emplaçament habitual, al centre de la ciutat, després que la Paeria hagi finalitzat les obres de remodelació de la plaça i el carrer Santa Anna, i de la plaça Sant Miquel.

Els treballs de millora del centre històric van començar a finals d’abrils de 2016. El projecte, d’un pressupost de 2,2 milions d’euros, s’emmarcava en el pla de l’1,5% que la Generalitat destina a projectes per a la conservació del patrimoni cultural i artístic.

La llarga durada de les obres ha estat una de les queixes constants dels veïns de la capital de la Segarra, tot i que asseguren que els agrada el resultat final, i valoren positivament que el centre s’hagi peatonalitzat.

A part de les actuacions en diversos carrers del centre de Cervera, com el carrer de Santa Maria, Sant Domènec i General Güell, i les places Sant Magí, també s’han millorat edificis públics com ara la Paeria. Amb tot plegat, Cervera compta amb un eix per a vianants de dos quilòmetres pel centre històric de la ciutat.

Francesc García