Cervera mostra la seva solidaritat amb el càncer infantil

11/06/2018

Durant la jornada es van vendre més de 500 gorres solidàries

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc), amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i entitats locals, van organitzar la jornada lúdica i solidària “Posa’t la gorra”, el diumenge 10 de juny, al pati de la Universitat.

La pluja va obligar a traslladar les activitats de la plaça Universitat a dins del pati, sota els porxos, on es van muntar les taules per desenvolupar els tallers per a infants i joves organitzats per entitats de Cervera i comarca.

El moment més emotiu de la jornada fou la lectura del Manifest, que va anar a càrrec de dos joves de Cervera, l’Anna i la Sara. L’acte va comptar amb l’assistència de la presidenta d’Afanoc Catalunya, Maite Montañés, i el regidor de Serveis Socials de la Paeria, Joan Prat.

Malgrat que el temps no va acompanyar, la valoració és positiva ja que la iniciativa va tenir molt bona acollida i una participació destacada. “Posa’t la gorra” era el primer any que se celebrava a Cervera i es pretén repetir l’any vinent.

Durant la jornada es van vendre més de 500 gorres solidàries. Aquesta setmana encara es poden comprar, al preu de 7 euros, als establiments col·laboradors.

Paeria de Cervera