Cervera presenta el cartell del Carnaval de Secà 2018

12/05/2018

La quarta edició del certamen arriba el 14 de juliol amb la temàtica del MAR com a fil conductor i sense l’organització de Sound de Secà

Amb l’actuació de l’espectacle Emorió de Sound de Secà i el concert del grup Invesen Band, s’ ha presentat el cartell del carnaval d’estiu de Cervera que tindrà lloc el 14 de juliol. Serà la quarta edició d’aquest certamen, que desprès d’haver fet una aturada l’any passat, tornarà gràcies a la recent constituïda Associació Carnaval de Secà formada per una vintena de cerverins i cerverines. D’aquesta manera la festa queda a mans de la ciutadania i no del grup de percussió Sound de Secà que, malgrat participar en algun dels actes de la festa, s’aparta de l’organització de l’ esdeveniment.

Respecte al programa del Carnaval d’enguany, es seguirà el format de les passades edicions, amb una activitat infantil a les deu del matí que es succeirà amb el tradicional vermut musical, la correbarra i el dinar; a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc l’acte central de la festa, la rua de carnaval, a continuació el concert de la banda de vents del conservatori i sound de secà i a partir de les 12 de la nit, música amb Dj’s i la Banda Biruji.

La temàtica del Carnaval de Secà 2018 serà el MAR i la principal novetat estarà en l’entrega de premis on s’hi afegiran noves categories. La festa compta amb un pressupost de 12,000 euros finançats al 50% per l’ajuntament i amb una important col·laboració dels comerços de la ciutat.

Albert Morales