Cervera presenta la 9a edició del Festival de Pasqua

12/03/2019

L'aposta estratègica de la capital de La Segarra que ja és una referència del sector de la música clàssica catalana a Catalunya

La sala de plens de La Paeria de Cervera ha acollit la presentació del 9è Festival de Pasqua, l'aposta estratègica de la capital de La Segarra que ja és una referència del sector de la música clàssica catalana a Catalunya i que començarà just d'aquí un mes, el proper dia 12 d'abril. L'edició d'aquest any, la tercera que lidera el director d'orquestra Josep Maria Sauret, constarà de 14 concerts i presenta una línia de continuïtat que consolida la seva aposta per combinar talent nacional i local.

D'entre les accions més rellevants de l'edició d'enguany figura l'encàrrec al Padrí del Festival, Salvador Brotons, d'una obra en motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Cervera, i la cantata L'espill encantat del compositor cerverí Jordi Castellà.

Obres de nova creació i espais emblemàtics de la ciutat de Cervera s'ompliran de música durant aquesta nova edició d'un festival pensat per arribar a tots els públics.
Marc Mora