Cervera trona amb el vuitè títol mundial de Marc Màrquez

06/10/2019

Fins a 600 persones han seguit la carrera en directe i han fet rugir les seves moticletes quan el Tro de Cervera s'ha proclamat campió.

Eufòria desfermada a Cervera aquest diumenge al matí després que el seu fill pròdig, Marc Màrquez, s'hagi proclamat campió de Moto GP per sisena vegada en vèncer al circuit de Buriram Chang a Tailàndia. El Tro de Cervera, que ha sumat així el seu vuitè títol mundial al seu palmarès esportiu, ha congregat prop de 600 persones al Restaurant Nobadis de la capital segarrenca per seguir la carrera a través de la pantalla gegant instal·lada pel seu Official Fan Club. Una jornada que s'ha iniciat amb molta emoció.

Entre els assistents, màxima expectació als moviments que realitzaven el pilot lleidatà i l'italià Andrea Dovizioso, el seu rival directe per aconseguir el títol mundial. Màrquez no ha fet sofrir en excés a la seva parròquia i s'ha mantingut en segona posició, per davant del seu oponent, gran part de la prova fins que ha segellat la victòria en la darrera volta.

Un cop Màrquez ha superat la línia de meta, el gas s'ha apoderat de la ciutat de Cervera. Els seus seguidors han fet sonar les seves motocicletes i han fet exclatar una traca. Seguidament, una rua de vehícles han omplert el municipi cridant la victòria de Màrquez.
Noèlia Burgos