Cloenda del curs d’empoderament de les dones immigrades

28/11/2019

En l'acte de cloenda del curs d’empoderament de les dones immigrades, celebrat aquest dijous 28 de novembre a Guissona, el regidor Josep M. Ferreras ha entregat els certificats d'assistència a 22 persones. Les dones que han participat en el curs són d'origen molt divers: del Senegal, Guinea, Gàmbia, Egipte, Costa de Marfil, Ucraïna, Romania, Georgià i Colombià. També es van formar 5 homes procedents del Marroc i del Senegal.

La formació, de 45 hores, impartida pel centre New School/ACSER durant els mesos d'octubre i novembre, inclou tres mòduls on es tractaven els temes com la societat catalana i el seu marc jurídic, el món laboral, la salut i la integritat física de la dona. Es va fe especial incidència en els aspectes de la violència masclista, les mutilacions genitals femenines i els matrimonis forçats.

El curs està organitzat per la Regidoria de Salut i Acció Social del consistori amb col·laboració del Consell Comarcal de la Segarra i ha rebut finançament de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, del Pacto de Estado contra la violencia de genero i del Fons social europeu.
Infolleida