Comença la campanya de micromecenatge de ‘Botiflers’, nou podcast cerverí

18/07/2021

Cervera tindrà un nou podcast de cara al proper mes d’octubre. Quatre joves segarrencs han engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per començar un nou programa d’informació i entreteniment: Botiflers. Es tracta d’un programa amb contingut d’esperit local fet des d’una mirada global. Al control de so hi haurà el sonòleg Robert Canela, i als micròfons hi parlaran les filòlogues Núria Turull i Alba Granell i el periodista Roger Vilaseca. 

Botiflers es gravarà en vídeo i so en una sala del tercer pis del Centre Obrer Instructiu d’Unió Republicana. Situar l’estudi allà dinamitzarà l’edifici i així es disposarà d’una sala condicionada per a altres enregistraments.

El micromecenatge pretén recaptar donacions de 15, 25, 35, 50, 150 i 250 euros, fins a assolir l’objectiu total de 4.750 euros. Les recompenses varien en funció de cada nivell de donació, i inclouen totebags, cerveses artesanes, samarretes, botifarra a més d’un taller de ràdio.

Amb els diners recaptats, els joves volen comprar tot l’equip de so, mobiliari i condicionar la sala. Segons Turull, “la idea és penjar cada programa al Youtube i iVoox, perquè tothom el pugui escoltar quan li vagi bé i on li vagi bé”. Per accedir al micromecenatge podeu entrar al següent enllaç: https://www.verkami.com/projects/30948-podcast-botiflers

Redacció - SEGRE