Concabella acull la presentació de les bases del premi 7lletres

01/02/2019

El premi s'atorga al millor recull de set relats en català i de temàtica lliure, i està dotat amb 7000€ i la publicació de l'obra

El Castell de Concabella ha acollit la presentació de les bases de la catorzena edició del premi 7lletres, un concurs literari que es va iniciar l'any 2006 en reconeixement a la figura de Manuel de Pedrolo organitzat pel Consell Comarcal de La Segarra, la Paeria de Cervera i la Fundació Pedrolo. El premi s'atorga al millor recull de set relats en català i de temàtica lliure, i està dotat amb 7000€ i la publicació de l'obra a càrrec de Pagès Editors. El concurs compta amb l'ajuda d'entitats privades i amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

El número 7 és present en tot el concurs literari, des del logo, que és un poema visual de Manuel de Pedrolo, fins a les dimensions de les obres presentades, que han de tenir entre 77 i 177 pàgines.

El període de participació està obert fins al dia 1 de març, moment en què un jurat format per 5 persones de l'àmbit de la literatura decidiran el guanyador. El lliurament del premi serà el divendres 5 de juliol en el transcurs d'una festa literària.

Marc Mora