David Tarragó mostra art inclusiu al pub la Bombolla de Cervera

10/12/2019

S'hi exposen un centenar d'obres que són el resultat d'uns tallers de pintura que el cerverí va impartir aquest estiu a l'Associació de Salut Mental Ondara Sió

Fruit del seu compromís i passió per l'art i per la voluntat de dignificar i fer valdre les capacitats i talent artístic de les persones amb diversitat funcional, David Tarragó ha organitzat una exposició al pub la Bombolla de Cervera. S'hi exposen un centenar d'obres que són el resultat d'uns tallers de pintura que el cerverí va impartir aquest estiu a l'Associació de Salut Mental Ondara Sió.

Aquesta iniciativa vol atansar l'art als més joves i transmetre'ls les competències de superació de les persones davant les dificultats quotidianes. Per aquest motiu, l'exposició deixa de banda el format de galeria per envair un espai d'oci.

En aquesta línia, Tarragó seguirà diferents projectes per estendre les seves obres d'art a altres emplaçaments del territori. L'objectiu és el de dinamitzar els entorns i cohesionar els diferents col·lectius.
Noèlia Burgos