Detenen dos homes per robar aliments del magatzem d'una entitat social a Cervera

27/12/2023

Els Mossos van localitzar els lladres juntament amb bosses i menjar sostret en dues cases del municipi

Els Mossos d'Esquadra han arrestat dos homes, de 63 i 29 anys i amb antecents, com els suposats autors d'un delicte de robatori amb força a Cervera. Els fets van tenir lloc diumenge passat, al carrer Durant i Sant Pere, en un magatzem d'una entitat social on es guardaven els aliments per a les persones necessitades. Els lladres van forçar la porta d'accés a les instal·lacions i es van emportar una gran quantitat de bosses carregades de menjar. La policia va detenir un dels homes després de comprovar que tenia al seu domicili bosses plenes d'aliments com els que s'haurien sostret, mentre que l'altre individu va confessar que també havia participat en el robatori després que els mossos mediessin en un altre incident en què estava implicat.

En concret, els mossos es van desplaçar, en primer lloc, a una casa del mateix carrer on es va cometre el robatori i en la qual residiria un grup de persones conegudes pels agents per altres incidents anteriors. L'únic ocupant del domicili va obrir la porta del magatzem a la patrulla, que va veure a terra tot de bosses plenes de menjar com les de l'indret on s'havia comès el robatori. A més, els agents van detectar una bicicleta amb un cadenat lligat a la roda, la qual cosa indicava que s'havia sostret al carrer. Davant d'això, els mossos van detenir l'home com a presumpte autor d'un robatori amb força i van comissar la bicicleta per fer gestions i poder determinar el seu origen.

Més tard, els agents es van adreçar a un incident en una casa de l'avinguda Catalunya i mentre estaven mediant entre les parts van veure que un dels implicats, un home de 29 anys, duia unes bosses de la mateixa naturalesa que les anteriors. Així, el sospitós va reconèixer a la policia que també havia participat en el robatori i va ser arrestat.

Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar dilluns a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

ACN