Dues famílies de Cervera denuncien una veïna per agredir les seves filles d'onze anys

10/02/2021

Dues famílies de Cervera denuncien als Mossos d'Esquadra una veïna d'uns 40 anys per agredir a dues nenes, les seves respectives filles d'onze anys, a les portes de l'Escola Mn. Josep Arques de la capital de la Segarra. Raluca Misca, la germana d'una de les afectades, explica que, segons els testimonis de les menors, la dona que hauria dut a terme la suposada agressió "actuava sota l'efecte de l'alcohol" i que hauria "estampat les dues nenes contra la tanca del centre". També diu que a una de les nenes "li hauria arrencat una arracada i les hauria acorralat i bufetejat".

Els fets haurien passat aquest dimarts al migdia quan les nenes anaven cap a classe. Suposadament, un dels pares d'una altra alumna de l'escola les hauria defensat de la dona i ell també hauria rebut "un cop de puny".

Les famílies volen recollir signatures perquè s'emprenguin accions legals. També han plasmat el seu "malestar" a través de les xarxes socials. "Aquesta senyora viu davant de l'escola i ara les nenes tenen por d'anar-hi. Aquest matí les hem hagut d'acompanyar", afirma la Raluca. "Si ja ha passat una vegada pot tornar a passar, i com les lesions no són greus, no la detindran. Avui ha sigut la meva germana, però demà podria ser algú altre", ha afegit.

Segons un dels pares, Adrián Misca, ell mateix hauria vist que "el mateix dia a Cervera aquesta persona va empènyer a una persona gran davant de la Sirena, un altre home la va defensar i també li va pegar. I a la tarda va pegar a la meva filla”. Misca demana que aquesta dona "deixi d’estar en llibertat".

Noèlia Burgos