El Consell Comarcal impulsa els Tallers de Cuina d’Aprofitament

25/11/2017

És el tercer any que es porta a terme aquesta iniciativa que es celebra en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Per tercer any consecutiu el Consell Comarcal de la Segarra ha dut a terme un taller de cuina d’aprofitament. La iniciativa, que es promou des de l’àrea de gestió de residus i l’àrea de Serveis Socials, te com a objectiu reduir el percentatge de residus orgànics a la comarca, a través de noves i innovadores receptes que aprofiten aquells aliments que sobren a la cuina. 

Una càmera connectada a la cuina del recinte, permet als assistents del taller veure en directe la preparació d’aquestes receptes. També se’ls hi fa entrega d’un receptari amb aquestes i altres creacions, que van acompanyades de consells gastronòmics d’aprofitament. 

El taller de cuina d’aprofitament es va dur a terme per primera vegada al 2015 a Cervera; un any més tard Guissona es va sumar a la iniciativa i enguany s’hi han afegit Torà i Sant Guim de Freixenet.

 

 

 

Albert Morales