El premi literari "7 lletres" reivindica la figura de Manuel de Pedrolo

09/02/2018

Durant l'any el Consell Comarcal de la Segarra organitzarà diverses activitats sobre l'autor

El Consell Comarcal de la Segarra impulsa per 13è any el premi literari "7lletres. El premi literari i més coses", que en aquesta ocasió també comptarà amb una sèrie d'activitats entorn de la figura de Manuel de Pedrolo, un dels noms claus de la literatura catalana del segle XX i que aquest 2018 celebra el centenari del seu naixement.

El premi "7lletres. El premi literari i més coses" s’atorga al millor recull de set relats en llegua catalana i està dotat de 7.000 euros, sent el guardó amb una major recompensa econòmica de la demarcació de Lleida. A més, l'obra guanyadora és publicada per Pagès Editors. 

Les anteriors edicions del premi literari han destacat per una alta participació. I és que s’han presentat escriptors d’arreu dels països catalans. Així ho demostra el fet que alguns dels guanyadors són autors de les Illes Balears, dos del País Valencià i la resta del Principat.

Els organitzadors del premi són l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la Regidora de Cultura de la Paeria de Cervera i la Fundació Manuel de Pedrolo. També compta amb la col·laboració privada, a més de Pagès Editors, de Prefabricats Pujol, Grup Segre i Informàtica 1Minut; i el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, a través de la Institució de les Lletres Catalanes i la Diputació de Lleida, Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs.

Infolleida