El Punt Òmnia del Consell Comarcal organitza una sortida a Ivorra per als seus usuaris

24/03/2017

Més de 40 usuaris del Punt Òmnia al Consell Comarcal van realitzat dijous al matí una sortida al municipi d’Ivorra i al Santuari del Sant Dubte de la mà del mossèn Fermí Manteca.

El Punt Òmnia del Consell Comarcal forma part de la Xarxa Òmnia de Catalunya. Òmnia és un programa preventiu, socioeducatiu, de promoció individual i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat, que utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. En l’àmbit comarcal està inclòs dins l'àrea dels serveis socials del Consell.

Al llarg de l’any s’acosten més de 300 usuaris al Punt Òmnia i s’organitzen més d’una vintena d’activitats pels municipis. En gran part, el 20% dels usuaris són gent gran que volen millorar el seu coneixement per l´ús de les TIC. Tal com explica Núria Magrans, consellera comarcal de l’àrea on pertany el Punt Òmnia, l’Òmnia és un espai de coneixement però també social per a la comarca perquè pretén donar una resposta integral a les necessitats que presenta la població actual de la comarca potenciant la seva participació utilitzant com a eina la tecnologia de la informació.

El Punt Òmnia realitza vàries sortides al llarg de l’any. A Ivorra han assistit el President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, i l’alcalde d’Ivorra Jordi Ribalta, per donar la benvinguda al municipi i per conèixer la feina que fan els usuaris al Punt Òmnia. A la visita també han vingut membres de la comunicació de la Xarxa Òmnia a Catalunya.

Consell Comarcal Segarra