El Subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita el Consell Comarcal de la Segarra

04/12/2019

La trobada va servir per tractar diversos punts, com els danys causats pels aiguats de l'octubre o la moció per tal de millorar la seguretat viària a l’autovia A-2

A mig matí d'aquest dimecres, el Subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, era rebut per part del President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, i membres de l’equip a la seu de l'ens comarcal. En un primer moment, es va fer una visita a les diferents àrees del Consell Comarcal per conèixer de primera mà la tasca que es realitza des dels departaments. Després, Crespín es va reunir amb Lluch per tractar diversos punts, entre els quals es van valorar els danys causats pels aiguats del 22 i 23 d’octubre. L’objectiu d'aquesta trobada és aconseguir ajudes per poder recuperar les afectacions dels municipis segarrencs.

Els aiguats van tenir lloc a diversos pobles de la comarca: Plans de Sió, Montornés, Montoliu i Massoteres. En aquest sentit, José Crespin va visitar l’Àrea Tècnica del Consell on va poder conèixer de primera mà la situació actual d’aquests territoris i els tècnics i tècniques de l’àrea li van explicar quines haurien de ser les mesures d’actuació.

També es va visitar la primera planta del Consell, que encara està sense obrar perquè l'ens busca finançament per poder acabar l’obra i poder encabir-hi més despatxos. 

D'altra banda, a la reunió, un dels últims punts a tractar va estar la moció presentada pels alcaldes i alcaldesses de la Segarra, al passat ple, per tal de millorar la seguretat viària a l’autovia A-2 arran de l’augment de la sinistralitat en els trams de la comarca.

En acabar la visita, José Crespín va signar el llibre d’honor del Consell Comarcal de la Segarra.
Infolleida