El torneig Futsal Sant Ramon arriba a la seva tercera edició

07/08/2017

El passat dissabte 29 de juliol es va celebrar la tercera edició del torneig 12 hores de futbol sala de Sant Ramon. El campionat, que s'allargà des de les 9 del matí fins a les 11 de la nit, va comptar amb 8 equips masculins i 3 femenins. Amb més de 100 esportistes inscrits, un gran nombre de persones van assistir a la pista poliesportiva del poble a fi de gaudir del torneig.

En la categoria masculina va guanyar l'equip Real Suciedad, format per jugadors de Calaf i rodalies, després d'imposar-se a la final als Xapistes per un ajustat 4-2. El segon classificat estava compost pel jovent de Sant Ramon i organitzadors del campionat.

Per altra banda, les Llenegues, de Sant Martí de Sesgueioles, van emportar-se el torneig femení.

En conclusió, el torneig, que va comptar amb un àrbitre federat durant els 25 partits disputats,va ser tot un èxit, amb un gran nombre de jugadors inscrits, molts espectadors, molt bon futbol i fair play.