Eleccions municipals - Els Plans de Sió

18/05/2019

Dues candidatures opten a l'alcaldia dels Plans de Sió

Els Plans de Sió és un municipi de la Segarra que inclou les poblacions de l'Aranyó, el Canós, Concabella, Hostafrancs, Mont-roig, Montcortès de Segarra, Muller, les Pallargues, Pelagalls, Ratera i Sisteró. En les pròximes eleccions es presenten dos candidats.

Xavier Pintó és l'actual alcalde del municipi amb el que el 2015 era Convergència i Unió, enguany es torna a presentar, però ho fa sota les sigles d'Esquerra Republicana de Catalunya. En Xavier reivindica la feina feta durant aquests quatre anys, i assegura que seguirà treballant pel municipi, per exemple apostant per les associacions i treballant perquè la gent jove torni a viure al municipi.

Gerard Majoral és el candidat per Junts per Catalunya - Els Plans de Sió. És el primer cop que es presenta com a cap de llista amb una llista completa ment renovada, on només repeteixen en Gerard i l'Isidre Gomà. Treballar amb el tema de les infraestructures per millorar-les i apostar per l'escola per poder atreure famílies i gent jove al municipi, són algunes de les seves propostes.

El municipi actualment té 507 habitants, i el pròxim 26 de maig hauran d'escollir 7 regidors.
Jaume Mercadé