Eleccions Municipals - Sant Guim de Freixenet

20/05/2019

Sant Guim de Freixenet presenta dues candidatures a les eleccions municipals

Sant Guim de Freixenet és un municipi que inclou les poblacions de Altadill, Amorós, El Castell de Santa Maria, Freixenet de Segarra, Les Masies de Melió, Palamós, La Rabassa, Sant Domí, Sant Guim de Freixenet, Sant Guim de la Rabassa i La Tallada. A les pròximes eleccions es presentaran dues candidatures.

Francesc Lluch és l'actual alcalde del municipi, i enguany es torna a presentar amb Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal. És la segona vegada que es presenta com a cap de llista i havia estat regidor anteriorment. Sis de les tretze persones de la seva llista són noves. Reduïr el deute de l'ajuntament i mantenir els espais públics del municipi són algunes de les seves propostes.

En Sergi Villorvina és el cap de llista de Junts per Sant Guim de Freixenet. Es tracta d'una llista nova, que fins ara no s'havia presentat i que, segons en Sergi, entra amb moltes ganes i il·lusió. Presenten una llista ideològicament molt variada i el desplegament de la fibra òptica al municipi o la sessió dels terrenys industrials a empreses que donin llocs de treball són algunes de les seves propostes.

Sant Guim de Freixenet, actualment, té 1040 habitants, i el proper 26 de maig haurà d'escollir 9 regidors per l'ajuntament.
Jaume Mercadé