Eleccions municipals - Tarroja de Segarra

14/05/2019

Tarroja de Segarra presenta tres candidatures el proper 26 de maig

Immaculada Secanell, l'actual alcaldessa del municipi, repeteix la candidatura amb el partit Junts per Tarroja de Segarra, i tornarà a optar a l'alcaldia. Immaculada afirma que manté la il·lusió per seguir al càrrec, i vol seguir amb alguns projectes que ha dut a terme durant aquests anys, com per exemple les pèrdues d'aigua que tenien des de l'inici de la candidatura, les reformes de l'Església i poder tirar endavant la creació d'un nou consultori.

Tarroja Poble Actiu - Alternativa municipalista va entrar a l'ajuntament el 2015 amb dos regidors i enguany tornen a repetir la candidatura. Seguir treballant pel municipi com han fet durant aquests quatre anys per millorar el municipi és l'objectiu de la candidatura.

Aquest any es presenta també una llista d'Independents per Tarroja - Esquera Republicana de Catalunya - Candidatura de Progrés, amb un sol candidat, Ignasi Artigas Carulla. Independents per Tarroja - Candidatura de Progrés i el Partit Popular també presenten llista amb un sol candidat.
Jaume Mercadé