Eleccions Municipals - Torrefeta i Florejacs

19/05/2019

Dues candidatures es presenten a les municipals a Torrefeta i Florejacs

Torrefeta i Florejacs és un municipi principalment agrari i amb algunes indústries instal·lades al territori. Inclou les poblacions de Bellveí, les Cases de la Serra, Castellmejà, el Far, Florejacs, Gra, Granollers, el Llor, la Morana, Palou, Riber, Sant Martí de la Morana, Sedó, Salvanera i Torrefeta. A les eleccions del pròxim 26 de maig s'hi presentaran dues candidatures.

Josep Maria Castella és el candidat d'Esquerra Republicana - Acord Municipal. És la primera vegada que es presenta com a alcaldable, i actualment és regidor d'agricultura. Pel que fa a la llista electoral quatre regidors repeteixen candidatura i dos són noves. Continuar projectes de l'actual candidatura, com reformar l'ajuntament o acabar les cruïlles de Torrefeta i Florejacs.

Francesc Roca és el candidat per Junts per Torrefeta i Florejacs, ha estat a l'ajuntament durant dues legislatures com a regidor i és el primer cop que es presenta com a cap de llista pel municipi. La candidatura presenta una llista jove. Treballar per evitar el despoblament i la millora del municipi són algunes de les seves propostes, i també millorar els accessos de les poblacions.

Actualment Torrefeta i Florejacs té 590 habitants, i haurà d'escollir 7 regidors.
Infolleida