Els 80 anys de la fi de la Guerra Civil, protagonistes de la Vila del llibre a Cervera

08/10/2019

Més de 30 editorials envairan el Carrer Major de la capital segarrenca, que enguany comptarà per primera vegada amb la presència de l'associació de revistes de Catalunya i la participació de la communitat educativa cerverina

Sota el lema ''Més llibres, menys conflictes'', Cervera celebrarà del 18 al 20 d'octubre la quarta edició de la Vila del Llibre, coincidint amb els 80 anys de la fi de la Guerra Civil, l'eix central que seguirà aquest festival literari. El certamen comptarà amb un ampli programa on conflueixen tallers, xerrades i activitats literàries per a tots els públics.

Una de les altres novetats d'enguany seran les activitats enfocades a la comunitat educativa amb la participació d'alumnes de l'Institut Antoni Torroja i de l'Institut La Segarra, els quins han creat un club de lectura, una novel·la gràfica i un Escape Room.

A més, de manera destacada, la poesia de Gabriel Ferrater formarà part d'aquesta commemoració, a la que també s'afegeix l'Any Teresa Pàmies i Joan Brossa, que celebren els seus respectius centenaris. El programa estarà encapçalat per la presència d'autors com Jaume Cabré, guardonat amb Premi Nacional de Cultura 2019; a més de Montse Barderi, amb el Premi Prudenci Bertrana 2019; Pol Beckmann, Premi Llibreter 2019, o Gonzalo Boye.
Noèlia Burgos