Els alumnes de 4t de l’escola Ramon Faus i Esteve de Guissona visiten el Consell Comarcal

22/11/2019

Les escoles de la Segarra visiten durant l’any l'ens comarcal perquè treballen a les aules la comarca i les funcions de treball que té l'organisme

Les visites al Consell Comarcal, per part de les escoles de la comarca, s’emmarquen en el Catàleg d’Activitats educatives que el Consell Comarcal presta als centres educatius.

El Catàleg ofereix tot un seguit d’activitats i tallers de diferents temàtiques, com per exemple, el taller sobre el reciclatge, sobre el foc, l’emprenedoria i, altres activitats, com visites a l’abocador i/o la planta potabilitzadora de Ratera.

Les escoles de la Segarra visiten durant l’any el Consell Comarcal perquè treballen a les aules la comarca i les funcions de treball que té l’ens comarcal.

Durant la vista els alumnes coneixen les dependències del Consell, coneixen al President i, a la vegada, fan una simulació d’eleccions on escullen el President infantil de la comarca. D’aquesta manera, coneixen el sistema de votacions de com s’arriba a constituir l’equip de govern al Consell.

Aquesta setmana els alumnes de l’escola Ramon Faus i Esteve de Guissona van ser rebuts pel President, Francesc Lluch, i durant la visita a la Sala de Plens van fer les votacions per escollir el President infantil.

Infolleida