Els avis de la residència de Guissona participen als premis Nutrisènior

03/10/2018

Es tracta d’una iniciativa que promou els bons hàbits alimentaris entre els geriàtrics d’arreu d’Espanya. A Guissona hi participen a través d’un projecte de confecció de panellets

Usuaris del geriàtric de la Fundació Agropecuària de Guissona participen per segon any consecutiu en els premis Nutrisènior, una iniciativa promoguda des d’Inforesidèncias i FontActiv que vol promoure els bons hàbits alimentaris en residències i centres de la tercera edat d’arreu d’Espanya. En el cas de Guissona els avis hi participen a través d’un projecte de confecció de panellets, i ho fan des del primer pas del procés, com és anar a collir les ametlles, fins a l’ultim quan es posen els dolços al forn, un cop acabades totes les tasques culinàries.

Els premis Nutrisènior reconeixen també la tasca dels professionals i entitats que contribueixen a una bona qualitat de vida entre les persones de la tercera edat. Uns objectius que els mateixos usuaris asseguren que es compleixen, i es que activitats com anar a collir ametlles són unes de les accions més gratificants i esperades de l’any.

La Fundació Agropecuària de Guissona compta amb dos-cents usuaris de la tercera edat i la seva participació en els últims premis Nutrisènior va acabar amb una excel·lent segona posició. Enguany esperen que la seva participació sigui tant o més bona que la de l’any passat entre els trenta projectes candidats de tot el territori espanyol.

Albert Morales