Els Camps de Treball de l’Ass. Alba dinamitzen el Pla del Bosquet

13/07/2018

Vint-i-tres joves d’arreu de l’Estat Espanyol han participat en aquest projecte, que s’ha complementat amb accions a la Casa Dalmases i a l’Espígol

Els 23 joves d’arreu d’Espanya participants al Camp de Treball que l’Associació Alba desenvolupa a Cervera han presentat les feines que han dut a terme en els últims quinze dies a la zona del Pla del Bosquet. Els treballs han consistit en el disseny i construcció de diversos elements lúdics dirigits als més petits de la ciutat; unes construccions fetes manualment amb fustes que complementen la principal zona verda de la ciutat.

A part d’haver après valors com la cooperació o la solidaritat, aquests joves d’entre 15 i 17 anys, marxaran de Cervera carregats de nous vincles i amistats i s’emportaran, sobretot, el caliu i l’estima rebuts a la capital de la Segarra.

Els Camps de Treball de l’Associació Alba a Cervera s’han complementat amb un projecte de voluntariat a la Fundació Espígol i una intervenció a la Casa Dalmases per museïtzar una de les seves sales.

Albert Morales