Els joves de Guissona coneixen el Casal Jove l’Escorxador

09/10/2018

El passat divendres, els alumnes de l’aula d’acollida van visitar el casal jove l’Escorxador, amb l’objectiu de conèixer aquest espai municipal destinat als joves de Guissona.

Els joves van escoltar l’explicació de la dinamitzadora del casal i seguidament van fer una dinàmica de grup i una pluja d’idees de possibles activitats per fer-hi durant l’any.

L’Escorxador és un espai municipal obert de setembre a juny de divendres a diumenge a partir de les 17.00h i fins les 22.00h, i hi poden accedir joves de 13 a 30 anys. S’hi duen a terme varietat d’activitats dinamitzades per dos educadors presents en tot l’horari d’obertura al públic.

El mateix dia, es va fer una visita als instituts de Guissona per presentar l'oficina jove i el casal jove de Guissona als alumnes de 1r d'ESO dels respectius centres de Guissona. Les tècniques de joventut del Consell Comarcal van informar als joves, de les activitats que es realitzen des de l'oficina jove als poble, alguns com el concurs contrastos, les taules informatives a les hores del pati, el projecte de salut, Escolta't etc...

Ajuntament Guissona