Els Margeners de Guissona realitzen els primers dos castells de 7 de la temporada fora de casa

11/06/2019

El passat diumenge 9 de juny els Margeners de Guissona van participar a la diada castellera de la Festa Major d’Olesa de Montserrat juntament amb els organitzadors, els castellers d’Esparreguera, i els castellers de Sant Pere i Sant Pau.

En un matí assolellat i amb un públic entregat, els d’Esparreguera, com a colla amfitriona, van ser els primers en encetar les rondes de castells amb un tres de set seguit d’un quatre de set i, per acabar, amb un cinc de sis completant així tres castells de bona execució.

Els de Tarragona van començar amb una paradíssima torre de set, seguit d’un quatre de set amb l’agulla i per acabar amb un quatre de set. Tots molt ben executats i sempre amb la ajuda mútua de les tres colles en totes les rondes.

Els de la Segarra es van estrenar aquesta temporada amb els castells de set. Primer un tres de set molt quiet, al que seguiria un quatre de sis amb l’agulla i acabant amb un quatre de set.

A la ronda conjunta de pilars, els de Tarragona van delectar-nos amb un magnífic espadat de sis, quiet i tranquil, el primer d’aquesta temporada pels de la camisa verda. Els Margeners van fer dos pilars de quatre i els de la camisa bordeus dos pilars de quatre per sota. Per acabar, mentre els de Esparreguera feien dos pilars al balcó del Ajuntament, els de la camisa marró van executar un pilar de quatre per sota.

Amb aquesta actuació, els Margeners de Guissona segueixen la seva evolució ascendent amb l’objectiu de consolidar els castells de set i amb nous reptes com treballar els castells de gamma alta de set de cara a properes actuacions. La següent cita serà el diumenge 16 a La Garriga, al Vallès Oriental.

 

Castellers de Esparreguera.- 3d7, 4d7, 5d6, 2pd4ps, 2pd4 al balco

Castellers de Sant Pere i Sant Pau.- 2d7, 4d7a, 4d7, pd6

Margeners de Guissona.- 3d7, 4d6a, 4d7, 2pd4, pd4ps

Infolleida