Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a la Segarra per tràfic de drogues i amenaces

20/02/2019

En total, els agents van intervenir prop de 60 grams de cocaïna i uns 150 grams de marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge un home i una dona, de 39 i 34 anys, ambdós veïns de Guissona (Segarra) i de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Al primer també se l'acusa d'un delicte d'amenaces.

 Els fets van succeir el mateix diumenge, a primera hora del matí, quan els mossos van rebre l’avís que s’havien produït amenaces de mort entre dos veïns de Guissona. Una patrulla es va adreçar al lloc i van contactar amb la víctima. Aquesta va relatar que un conegut l'havia amenaçat de mort, apuntant-lo amb una pistola.

 Mentre es trobaven al lloc, va sortir del portal d'una casa el presumpte autor de les amenaces. Els agents van identificar-lo però a sobre no portava cap arma. Simultàniament, altres agents van entrar la portal on van trobar la parella del detingut que baixava dels trasters.

 Davant la sospita que la dona hauria amagat l'arma al traster, els mossos van escorcollar-lo. Allí van localitzar dues pistoles pneumàtiques de boles, que simulaven perfectament un arma real. A més, van trobar una caixa de cartró i un pot de vidre que contenien cabdells de marihuana, i una caixeta metàl·lica amb cocaïna. Motiu pel qual també van detenir la dona. Tot seguit, van realitzar una entrada i perquisició al domicili dels detinguts, on van trobar una bàscula de precisió amb restes de cocaïna.

En total, els agents van intervenir prop de 60 grams de cocaïna i uns 150 grams de marihuana en cabdells, amb un valor total d’uns 4.500 euros.

Els detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Infolleida