Els Reis Mags visiten els pobles de la Segarra

06/01/2018

Cervera i Sant Guim de Freixenet van congregar centenars de veïns per donar la benvinguda a Ses Majestats

Caramels i il·lusions als carrers de Cervera amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Petits i grans van donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar que, després d’un llarg viatge iniciat des de terres molt llunyanes, per fi van arribar per fer realitat els nostres somnis i repartir regals per tothom. Tot i així, els reis Mags i els seus patges, també guardaven una mica de carbó per aquells que no es van portar prou bé durant el 2017.

Durant la cavalcada els patges no van perdre ni un segon i, amb la seva escala, van pujar als balcons dels veïns de Cervera per fer entrega de les joguines i objectes escrits a la carta als reis. Motxilles, patinets o «Barbies» foren algunes d’aquestes peticions.

A Sant Guim de Freixenet, els Reis Mags van arribar custodiats per desenes de patges, sota l’atenta mirada de centenars d’espectadors, entre ells Gerard Piqué i Shakira. La cavalcada va finalitzar a la plaça de l’Ajuntament on Melcior, Gaspar i Baltasar van fer una ofrena a l’església i, seguidament, parlaments des del balcó de la Casa de la Vila.

 

 

 

 

Albert Morales