Empreses com la Cooperativa de Guissona, Soprema Iberia i Laser Mari de Cervera participaran en la Jornada “Connectem la Segarra”

06/08/2019

A la jornada persones a l’atur podran conèixer com fan la selecció de personal aquestes empreses a través de la modalitat Speed Dating (entrevistes ràpides)

Aquesta setmana, la Xarxa d’Inserció Laboral s’ha reunit novament per anar perfilant el programa de la Jornada “Connectem la Segarra”. Aquesta jornada es projectarà al mes de setembre on empreses de la comarca participaran per compartir les seves polítiques de recursos humans amb aquelles persones que vulguin participar en una ronda d'entrevistes ràpides (speeding dating) per tal de millorar les seves oportunitats laborals. En aquest espai inclús els participants podran portar el seu currículum i gestionar l’entrevista en benefici de la seva cerca de feina.

Entre les empreses confirmades hi ha la Cooperativa de Guissona, Soprema Iberia, Laser Mari, Precon, Iberspa, totes elles de Cervera, i també entitats com l’Associació Alba. A més, hi haurà una taula d’emprenedoria dinamitzada per ASPID i el Consorci LEADER, com a entitats que gestionen ajuts per la creació de noves empreses al territori.

La jornada també comptarà amb l’experiència de la Community Manager, Ester Barqué, com a exemple de dona emprenedora.

A la reunió hi va participar el President del Consell Comarcal, Francesc Lluch. Lluch va destacar la feina de la XIL (Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra) com a eina de participació que promociona l’ocupació arreu de la comarca i fomenta diferent tipus de polítiques, programes i accions perquè els habitants de la Segarra trobin feina. A la XIL el Consell Comarcal hi participa activament des de diferents departaments com l’Oficina Jove i Promoció Econòmica.

La jornada durarà tot el mati, 25 de setembre, i ja estan obertes les inscripcions per qui vulgui participar en el correu [email protected] La jornada es farà al CEI de Cervera. (Adjunt cartell de la Jornada).

Infolleida