ERC es presenta a 18 municipis de la Segarra

06/05/2019

La formació, ha presentat un total de 18 de les 21 candidatures possibles a la comarca.

La formació, ha presentat un total de 18 de les 21 candidatures possibles a la comarca. La formació vol continuar la tendència de tenyir de groc Catalunya, tal i com ja va passar en les eleccions a les Corts Generals del 28 passat d’abril, aquest cop però, des de la vessant municipalista.

 

Rosa Mas, presidenta de la Federació Comarcal d’ERC a la Segarra, explica que ‘hem crescut en nombre de candidatures, amb un projecte que vol fer comarca des de tots els vessants, pensant en les persones, però també en el territori, la cultura, el patrimoni, el turisme i l’economia’. ‘Creiem que el treball ha de ser de horitzontal des de tots els àmbits per tal de que aporti cohesió social i reforci el sentiment de pertinença a la comunitat segarrenca’.

 

En aquest sentit, Mas, defensa que el ‘projecte republicà es fonamenta en els valors de la igualtat, la fraternitat entre pobles i la llibertat, i és a partir d’aquests valors que cal estructurar la resposta a les necessitats que té la ciutadania. Defensem un model de governança republicana’. ‘Treballem perquè tots els ajuntaments siguin republicans, per a que la força del país creixi de baix cap a dalt, per a que el municipalisme sigui el principal motor de la justícia social, la llibertat, el progrés i el benestar’, ha manifestat.

Infolleida