Es constitueix la Taula d’Inclusió Comunitària de La Segarra

11/12/2018

Es tracta d’una xarxa que elaborarà polítiques per millorar el benestar de la comarca a nivell d’inclusió social

Concabella ha acollit la presentació de la Taula d’Inclusió Comunitària de La Segarra, una xarxa de treball on hi prenen part el Serveis Socials del Consell Comarcal així com ajuntaments i entitats del territori per tal d’analitzar quina és la situació a la comarca en termes d’inclusió social, basant-se en els punts forts i febles de les diferents àrees d’estudi. Un treball que es durà a terme al llarg de sis mesos i que servirà per elaborar polítiques d’actuació per millorar el benestar a la comarca en termes d’oportunitats.

En el transcurs d’aquestes sessions, les persones i entitats que conformen aquesta xarxa, es dividiran en grups per treballar de forma pràctica la realitat social de la comarca i els principals reptes de futur. En aquesta primera jornada s’han puntuant diversos aspectes d’inclusió i d’exclusió segons la intensitat d’afectació que es considera que poden tenir dins la societat segarrenca.

En total més d’una quarantena de persones prenen part en Taula d’Inclusió Comunitària de La Segarra, que es reuniran un cop al mes al Castell de Concabella per seguir desenvolupant aquestes dinàmiques de treball.

Marc Mora