Es suspenen moltes de les activitats previstes a Cervera aquesta setmana

15/10/2019

Atesa la situació d’excepcionalitat que viu el país després de la sentència del Tribunal Suprem, s’han anul·lat les activitats previstes a Cervera el dimecres 16 i el divendres 18 d’octubre.

Dimecres 16 d’octubre estaven previstes la presentació de la nova caracterització de la sala de pediatria del CAP i l’espectacle de dansa “Olor de menta” a la biblioteca, que queden ajornats.

L’Agrupació Seny Major, organitzadors de l’acte al CAP, expressen “la seva indignació per la sentència i suspenen l’acte per la previsió de continuades convocatòries de manifestació arreu del país”.

Des de la Biblioteca Josep Finestres, s’està “en contra d’aquesta sentència desproporcionada que vulnera els nostres drets i llibertats com a societat”.

Vila del Llibre anuncia que queden cancel·lats tots els actes de “Cervera, Vila del Llibre” programats per a aquest divendres 18 d'octubre.

La programació amb els centres escolars, inicialment prevista per al divendres matí, es trasllada a la setmana del 21 al 25 d'octubre. La conferència inaugural sobre Gabriel Ferrater, a càrrec de Jordi Cornudella, i l'espectacle poètic musical sobre la seva obra In Memoriam, previstos inicialment per al divendres a partir de les 18.30 hores, queden prorrogats fins a una nova data per determinar.

La resta de la programació de cap de setmana, que preveu més de 60 actes literaris entre dissabte 19 i diumenge 20, es manté tal com s'havia anunciat. L'organització del festival anirà informant oportunament a través de les seves xarxes socials (facebook, twitter i instagram: @viladelllibre) sobre canvis de darrera hora que puguin afectar la programació.

Des de l'acció cultural i literària, la Xarxa de Viles del Llibre “confirma el seu compromís amb un país en què el respecte a les llibertats i els drets fonamentals siguin la base del seu desenvolupament”.

De la seva banda, l’organització de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 i la companyia cerverina internacional Fadunito informen que el passi obert al públic del work in progress de l’espectacle ‘Fragile’ previst pel divendres dia 18 d’octubre a La Farinera, queda ajornat.
La nova data s’informarà properament via web i xarxes socials. Aquelles persones que hagin adquirit les entrades anticipades poden posar-se en contacte amb l’organització a [email protected].

Finalment, també es cancel·la la projecció de la pel·lícula “La vida sense la Sara Amat”, del Cicle Gaudí de cinema en català. La sessió, que estava prevista el divendres 18, a les 20.30 hores, s’ajorna fins a una nova data per confirmar.
Infolleida