Estaràs projecta un cicle de concerts nadalencs sota el nom "Vida a les esglésies"

27/11/2019

Durant aquests propers caps de setmana de desembre, l'Ajuntament d'Estràs projectarà un seguit de concerts oberts a tots els públics i gratuïts, amb marcs insòlits com són les diferents esglésies als nuclis de Ferran, Gàver i Alta-Riba.

El passat 23 de novembre ja va tenir lloc el primer dels concerts a l'església romànica de Sant Julià a Estaràs. Va ser un concert d'arpa i piano interpretat per l'Ester Piñol de Vilanova i la Geltrú i el pianista segarrenc Marc Castellà, professors del Conservatori de Grau Professional de Cervera. Es va desenvolupar un concert de petit format però amb gran qualitat musical i en un marc molt acollidor. L'esdeveniment va tenir molt bona acollida, un èxit insospitat en l'aposta cultural per part de l'Ajuntament d'Estaràs anomenada "Vida a les esglésies".

El consistori compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Segarra, el Conservatori de Música i l'empresa Torrons Vicens. Les autoritats han volgut agrair especialment al Santuari de Sant Ramon i al Bisbat de Solsona la cessió de les esglésies on es podran fer els concerts.

 

Infolleida