Estelada de rècord a Tarroja

30/07/2018

La creació es va fer al llarg de dues jornades on hi van participar deu voluntaris. La iniciativa només es mantindrà fins dimecres, però ja es pensa en futures accions

Estelada de rècord en un camp de Tarroja de Segarra. El dibuix, fet durant el segar, ocupa 150 metres de llarg i 43 d’amplada i esdevé el més gran fet d’aquest estil al territori català. La iniciativa es va dur a terme conjuntament entre el propietari de les terres i Segarra per la Independència que van estar treballant en aquesta creació durant dues jornades senceres.

Fins ara només es tenia constància de creacions com aquesta en forma de llaços o lletres, però cap d’aquestes mides. Les imatges s’han fet virals i es que des de Segarra per la Independència confessen que feia temps que volien dur a terme una acció que generés ressò i es desmarqués de la resta d’iniciatives de caire local.

L’estelada només seguirà present fins l’1 d’agost al matí però des de les institucions independentistes i pagesos de la comarca ja pensen en alguna altra iniciativa per dur a terme aquest mateix any.

Albert Morales