Èxit de la quatra edició de la cursa Sant tornem-hi!

14/01/2019

La cita ha aplegat més de 200 participants

Gerard Cabestany i Anna Artal han estat els guanyadors de la quarta prova atlètica del calendari, la Cursa del Sant Tornem-hi de Guissona, que ha servit per inaugurar la Lliga Ponent 2019. Ahmed Hfari i Laura Pallejà han estat els guanyadors de la distància curta d’una cita que ha aplegat més de 200 participants sota l’organització de l’Ajuntament de Guissona.

Aquests atletes han demostrat que els excessos del Nadal ja han quedat enrere i ho han donat tot en una cursa que, com ja ha passat en els darrers anys, serveix per obrir una nova temporada prenent el relleu de la Cursa de Sant Silvestre de Lleida, que com és habitual va tancar la campanya anterior.

Ahir, a la prova dels 10 kilòmetres, en homes Gerard Cabestany no ha donat opció als seus competidors i, amb un crono de 35.07, ha superat els seus dos companys de podi: Francesc Jové (CA Doval Andorra), segon amb 35.35, i de Joan Silvestre (Stragardt Go!), tercer amb 35.59. En dones, el triomf va ser per Anna Artal (Amics de l’Atletisme) amb  un temps de 43.09, seguida per Gemma Bonjorn (CA Aitona), segona amb 43.14, i de Jackeline Gómez (independent), tercera amb 44.00.

Ahmed Hfari es va situar en primera posició de la curta distància, amb una marca de 17.28, traient-li 10 segons al seu company d’equip, Sergi Ardiaca (17.38). En tercer lloc s’hi va situar Sergi Nunes (Runners Balaguer) amb 18.03. En dones, Laura Pallejà es va situar en primera posició amb un temps de 22.13, seguida de Natàlia Bernat (Runners Balaguer) registrant la mateix marca. Cecilia Coromina (Esports Truga), va ocupar el tercer lloc amb un temps de 23.15.

Com a novetat, en aquesta quarta edició de la Cursa Sant Tornem-hi, el centre d’operacions, la sortida i l’arribada, van estar ubicats a la zona esportiva de Guissona. Hi va haver avituallament líquid durant el recorregut i a l’arribada, i a més dels premis habituals, n’hi va haver un d’especial per al club amb més corredors inscrits, i en aquesta ocasió, va ser un grup de dones de FEDAC Guissona. A més, es van sortejar regals entre els tots participants després de l’entrega de premis, i en el moment de recollir el dorsal, s’ha lliurat als corredors una bossa amb obsequis dels col·laboradors i una samarreta. També hi va haver servei de guarda-roba, i en acabar la cursa, servei de dutxes i botifarrada per als participants.

Ajuntament de Guissona