Èxit de participació a la primera Trail Sens Dubte d’Ivorra

11/08/2018

Uns 150 corredors participen en aquesta prova amb dos recorreguts

Fins a 150 persones han participat aquest dissabte en la primera edició de la Trail Sens Dubte d’Ivorra, una cursa organitzada per l’ajuntament d’aquesta població. La prova ha comptat amb dos recorreguts, un de 20 quilòmetres i un altre de 10. Ambdós traçats han tingut sortida i arribada des d’Ivorra i han passat per diversos camins pertanyents al municipi i a Castellfollit de Riubregós.

El guanyador del recorregut de 10 quilòmetres ha estat el Sergi Bernaus, amb un temps de 44 minuts i 43 segons; en categoria femenina, Laia Torres, ha estat la primera en arribar a la meta en una hora i 39 segons. Pel que fa al traçat de 20 quilòmetres, Joel Adán ha estat el primer classificat masculí, amb un temps d’una hora 42 minuts i 28 segons, mentre que Ona Sociats, primera classificada femenina, ha fet un temps de dues hores i sis minuts

La prova ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses i el suport d’uns 40 voluntaris. Des de l’organització han valorat molt positivament l’esdeveniment i asseguren que pensen celebrar una segona edició.

Francesc García