Èxit del concert de la Coral Finisterra de Buenos Aires a Sant Ramon

17/07/2019

La cita formava part dels Cicles Culturals Sant Ramon 2019

L'església del Santuari de Sant Ramon va ser escenari el passat 12 de juliol d'un dels concerts dels Cicles Culturals de Sant Ramon 2019. La cita va anar a càrrec de la Coral Finisterra de Buenos Aires, el qual participava en el 54è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona.

El concert que van oferir la cinquantena de cantaires de la Coral Finisterra, sota la direcció del maestro Esteban Roldan, va consistir en un repertori exclusiu de 12 obres de la música popular folklòrica argentina, interpretades impecablement per  aquest cor utilitzant els diversos gèneres rítmics i musicals d’aquelles terres sud-americanes. 

L’esdeveniment va tornar a tenir un gran poder de convocatòria omplint gairebé tot l’aforament de l’església del Santuari, amb un nombrós públic fidel al nivell musical que s’acostuma a donar en aquests concerts. També van assistir diverses autoritats locals i de municipis veïns encapçalades per l’alcalde de Sant Ramon Sr. Aleix Bochaca, a qui van acompanyar el Paer en Cap de la Paeria de Cervera Sr. Ramon Augé, l’Alcalde de Riner (Solsonés) Sr. Joan Solá i altres representants municipals.

Infolleida