'Fadunito' mostra els seus 15 anys de trajectòria al Museu Comarcal de Cervera

22/11/2019

Els actors Ivan Alcoba i Ferran Orobitg, s'han vestit d'avis per parlar dels seus inicis i guiar als visitants a través dels elements escenogràfics de la companyía

Una visita teatralitzada de la mà dels fundadors de Fadunito ha inaugurat aquest dijous al vespre l'exposició de la formació de teatre al Museu Comarcal de Cervera. La mostra repassa els 15 anys de la companyia cerverina fundada pels actors Ivan Alcoba i Ferran Orobitg, que s'han vestit d'avis per parlar dels seus inicis i el futur teatral a la ciutat.

Així, a través de fotografies, documentació i elements escenogràfics de les diferents obres de Fadunito, sobretot les més primerenques, s'ha articulat una exposició oberta a tothom que vol arribar a la part més lúdica del públic assistent. 

D'aquesta manera, els visitants podran gaudir de l'esperit circense de Fadunito, que omple l'espai museístic amb les seves vivències, les quines van des de la dècada del 2000, passant per la internacionalització de la companyia, fins al dia d'avui.
Noèlia Burgos