Finalitzen les excavacions a les termes de Iesso

20/11/2018

Els treballs s’han dut a terme entre juliol i novembre i han deixat al descobert troballes anteriors a la construcció d’aquesta edificació

Guissona ha acabat els treballs d’excavació a les termes del parc arqueològic, unes intervencions que s’han dut a terme entre els mesos de juliol i novembre i que s’han centrat en la zona sud d’aquesta construcció d’època romana. Més enllà de l’estudi de les zones termals les actuacions han permès conèixer noves estructures anteriors a aquesta edificació i han deixat al descobert troballes d’important rellevància.

Els treballs a les termes del parc arqueològic de Guissona seguiran sent un dels focus d’estudi de cara la següent campanya d’excavació que es durà a terme entre primavera i estiu del 2019 i que permetrà conèixer la totalitat de la construcció. Aquesta segona part de les excavacions es complementaran amb un estudi de la zona de la muralla.

Els treballs a les excavacions romanes de Guissona van a càrrec de tres arqueòlegs que durant els mesos d’estiu compten amb el suport d’un grup d’estudiants.

Marc Mora