Guissona acull una xerrada sobre les pors infantils

28/01/2019

Les xerrades són promogudes des del Pla Educatiu d’Entorn amb conveni amb les associacions de pares i mares

El passat divendres, 25 de gener es va donar el tret de sortida a l’Escola de Pares i Mares amb la xerrada de Glòria Cornet sobre les pors infantils.

La Glòria Cornet és Educadora Emocional i Coach de Relacions  ensenya a les persones a conèixer-se i autogestionar el seu estat mental i emocional per tenir relacions més sanes, profundes i conscients i sentir-se més lliures, felices i equilibrades.

La Glòria va donar eines als pares i mares assistents a la xerrada per avançar tot i la por, proposa de donar seguretat als nens, prestant-los més atenció i donar-los experiències positives que els ajudin a perdre les pors. Planteja que es parli amb els més petits sobre les seves pors i buscar eines per poder-les afrontar-les com l’acompanyament amorós, l’observació sense judici, que ells mateixos siguin capaços de reconèixer l’emoció i que busqui recursos que li donin seguretat.

Amb la sala de conferències de la biblioteca plena de gom a gom, pares i mares, van gaudir moltíssim d’aquesta primera trobada del curs 2018-2019

Totes les trobades es portaran a terme els divendres a la tarda a la biblioteca i s’hi pot accedir de forma lliure i gratuïta.

La propera xerrada és “El bulling a l’adolescència” a càrrec de Maria Jesús Comellas i tindrà lloc el proper 29 de març i la darrera serà “Rabietes” el 24 de maig, a càrrec de Míriam Tirado

Les xerrades són promogudes des del Pla Educatiu d’Entorn amb conveni amb les associacions de pares i mares dels cinc centres educatius de la vila (la Llar d’Infants Patufet, l’Escola Ramon Estadella, l’Escola Ramon Faus i Esteve, la FEDAC Guissona i l’INS Guissona), aquestes són escollides en una reunió conjunta i també totes les AMPEs i el Pla Educatiu d’Entorn són els responsables del seu finançament.

Ajuntament de Guissona