Guissona estrena un nou espai de suport al dol i al procés final de la vida

04/12/2019

És una iniciativa del Servei de Suport al Dol de Ponent, que servirà per atendre als usuaris i usuàries el primer dimarts de cada mes i també en horari programat amb cita prèvia, amb un cost zero per cada sessió

Guissona estrena a la Caserna un espai d'atenció psicològica per a persones que han passat per la pèrdua d'un ésser estimat. Es tracta d'una iniciativa del Servei de Suport al Dol de Ponent, que es vol convertir en un punt de trobada per a grups de dol, a més d'oferir sessions individuals.

Aquest nou local, cedit per la regidoria de Gent Gran i Voluntariat de l'Ajuntament de Guissona, servirà per atendre als usuaris i usuàries el primer dimarts de cada mes i també en horari programat amb cita prèvia, amb un cost zero per cada sessió.

El servei ja ha entrat en funcionament i seguirà la idea d'anar més enllà del suport psicològic i d'acompanyament al final de la vida, organitzant activitats i xerrades a fi de visualitzar aquest procés en tots els àmbits i estendre aquest gest arreu del territori.

Es pot sol·licitar l’ús d’aquest servei de suport emocional mitjançant cita prèvia al número de telèfon 639 610 603 o al correu [email protected].
Noèlia Burgos