Guissona limita el mercat setmanal a les parades d’alimentació i planter

05/11/2020

També s’ha fet una nova redistribució circular pel nucli urbà que allibera la plaça Major i evita les aglomeracions

Guissona limita el mercat setmanal a les parades d’alimentació i planter amb l’objectiu de poder complir amb la limitació de l’aforament al 30% per tal de reduir les interaccions socials. En aquest sentit, el mercat també ha canviat d’ubicació i ha alliberat la plaça Major. Les parades s’han redistribuït pel nucli urbà en una nova disposició circular que garanteix la distància necessària per evitar la propagació de la Covid-19. Aquestes mesures es prenen després que s’hagin elevat els contagis al municipi, que actualment acumula 480 positius.

Per la seva banda, els paradistes agraeixen aquesta nova gestió que els permet seguir amb la seva activitat i resten a l'espera que doni resultats i que la ciutadania s'adapti al nou recorregut.

Des del consistori es realitzarà una diagnosi de com està funcionant el mercat amb aquesta nova reubicació, que podria implementar-se en un futur. També s’estudiaran les peticions que faci la ciutadania a través de la consulta popular que ha habilitat el mateix ajuntament de Guissona. 

En total s’han imprès 1000 qüestionaris per fer consulta directa al mercat els dijous d’octubre i novembre al matí entre 9.00h i 13.00h. El formulari també es troba accessible a través d’internet des de la web www.guissona.cat o per mitjà de l’enllaç https://forms.gle/GHhKb9WzBVCdeCSq5

 

Noèlia Burgos