Guissona sensibilitza sobre la cura i el bon tracte cap a la gent gran

14/03/2018

L’exposició forma part del programa "Tracta’m bé" del Consell Comarcal i es complementa amb altres iniciatives al llarg per tal de donar veu a les persones de la tercera edat

Una seixantena de fotografies que mostren diverses accions de bon tracte i d’ajuda cap a la gent gran s’exposen a la biblioteca de Guissona durant tot el mes de març. Aquesta és una de les accions del programa Tracta’m bé del Consell Comarcal de la Segarra, una iniciativa que pretén contribuir en la sensibilització sobre l’envelliment digne i la cura de les persones de la tercera edat.

Al llarg de l’any el programa «Tracta’m bé» es complementa amb altres iniciatives arreu de la Segarra com són la difusió del telèfon de serveis socials entre els establiments de la comarca, així com xerrades i projecció de pel·lícules en diversos municipis.

Dijous 22 de març a les 19h es farà la presentació pública del programa Tracta’m bé a la mateixa biblioteca de Guissona on es durà a terme la conferència «com cuidar-se quan cuidem» a càrrec de les tècniques del consell comarcal, i una lectura de contes amb l’envelliment com a temàtica central.

 

 

Albert Morales