Immediata reobertura de l’ "Antiga Carretera de Guissona"

25/04/2018

Des de la seva clausura, al 1996, transportistes i comerciants s’han vist perjudicats per accedir a la ciutat. Les actuacions han consistit en la rehabilitació d’un tram existent i la construcció d’una segona fase

Les obres per reobrir la carretera L-311, a Cervera, encaren la recta final. A falta d’una última capa d’asfalt i la col·locació de la senyalització horitzontal i vertical, es preveu inaugurar la via a mitjans de maig; una via clausurada fa prop de dos dècades a conseqüència de la construcció de la variant de l’autovia A-2. Un decisió polèmica que ha portat cua durant tot aquest temps ja que, com assegura el Paer en cap de la ciutat, va suposar un greuge per als empresaris i va complicar l’accés de vehicles a Cervera.

Les actuacions a la popularment coneguda "antiga carretera de Guissona" hauran consistit en la rehabilitació d’un tram encara existent de la via i en la construcció d’una segona fase que enllaça la nova carretera amb la principal rotonda d’entrada i sortida a Cervera. Un projecte en el que la Paeria de Cervera porta treballant des del 2011.

El cost d’aquesta actuació a la L-311, que compta amb 1, 200m de longitud, haurà estat d’un milió d’euros finançat al 100% per la Generalitat de Catalunya.

Albert Morales